Családállítás
 
EGYÉNI TERÁPIA
 
MAGAMRÓL
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
A testterápiáról

Az energia áramlása a testünkben, épp úgy mint a véráram, csatornákhoz köthető. Miközben érzelmeket élünk át, aközben a testünk energetikai rendszerében is változások keletkeznek. 

Mindannyian rendelkezünk egy alap-mintázattal, amivel megszülettünk. Mint a pici makk, amely mindent megkapott ahhoz, hogy tölgyfává váljék, úgy bennünk is minden "program" rendelkezésre áll, hogy testi és lelki harmóniában éljük az életünket.

Létezhetnek azonban destruktív családi programok, minták éppúgy, mint a fogantatásunkkor, a méhen belül, a születésünk során vagy a korai életévekben átélt traumák, amelyek mint energetikai mintázatok hozzánk kapcsolódva tudattalanul, a legbölcsebb racionális szándékainkat is felülírva gátolják önnön lényünk kibontását. Az érzelmek átdolgozása mellett szükséges ezeknek az energetikai mintázatoknak a felismerése, eredetük beazonosítása majd a saját programunkhoz való visszatérés folyamatában való részvétel ahhoz, hogy tartósan átrendeződjünk, mély lelkünk szándékai szerint élhessük az életünket.

A testünk nagyon pontos iránytűje ezeknek a folyamatoknak, ráhallgatva felgöngyölíthetőek ezek a blokkok. Mert a boldogság az, amikor egységben vagyok magammal.

A családi programokat is tudjuk a testünkben azonosítani, így egyéni terápiában imaginációban  vagy a családállítás folyamán -térben megjelenítve- lehetővé válik az oldás.

 
CSALÁDÁLLÍTÓ KÉPZÉS
 
ELŐADÁSOK, PROGRAMOK
 

-----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!